Kickstart jouw website met een pakkende domeinnaam

.nl-domeinnaam registreren vanaf €5,99 per jaar.

Eén aanspreekpunt

Goede service

Betaalbaar

Goed geregeld

Domeinnaam Verhuzien

Domeinnaam verhuizen

Al een domeinnaam geregistreerd en die verhuizen? Dat doe je eenvoudig online. Klik door voor meer informatie of neem contact met ons op, dan maken we de domeinnaam verhuizing voor je in orde.

Meer informatie
Domeinnaam Verhuzien

Gratis domeinnaam

Gratis jouw .nl- of .com-domeinnaam registreren? Kies voor een websitepakket. Wij bouwen jouw website, stellen jouw e-mail in en beheren jouw hosting en domeinnaam voor een vast scherp bedrag per maand.

Meer informatie

Liever iemand spreken? bel ons op +31(0)10 808 10 54 of stuur een mail naar info@seowebdiensten.nl

Registreer jouw domeinnaam bij SEO Webdiensten

Elke goed idee begint met een pakkende naam. Wil jij gevonden worden op jouw bedrijfsnaam? Wil je e-mails versturen vanuit jouw bedrijfsnaam? Registreer dan snel jouw gewenste domeinnaam en start vandaag nog.

Leg jouw unieke naam vast

Heb je een goede naam bedacht voor jouw nieuwe website of webshop leg deze dan direct vast. Hiermee voorkom je dat andere bedrijven er met jouw naam vandoor gaan.

Gratis domeinnaam

Registreer je nu een domeinnaam en neem je later een websitepakket af dan worden de kosten van het domeinnaam in mindering gebracht van jouw 1e factuur.

Wij doen het beheer

Als extra service beheren wij alle domeinnamen en hostingpakketten. Moet er iets aangepast of toegevoegd worden bel ons op of stuur een mail. Dan wordt dit direct geregeld.

u

Telefonische helpdesk

Zijn er vragen of kom je er even niet uit? Geen probleem wij helpen je graag. Daarom zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan voor jou klaar.

Prijzen domeinnamen

.nl

€5,99 p/j

.com

€15,00 p/j

.be

€8,50 p/j

.eu

€7,00 p/j

.be

€8,50 p/j

.eu

€7,00 p/j

.de

€22,00 p/j

.net

€14,00 p/j

.tv

€28,99 p/j

.info

€10,99 p/j

.fr

€13,64 p/j

.nu

€20,65 p/j

SEO Webdiensten

SEO Webdiensten

Uitweg 48

3051 JR, Rotterdam

SEO Webdiensten

Wij kunnen jouw website bouwen, domeinnamen beheren, hosting verzorgen en jouw website aan de man brengen. Als hecht team van jonge en gecertificeerde professionals willen wij je graag helpen groeien. Wil je met ons de uitdaging aangaan?

Onze gegevens