Elke website begint met een pakkende domeinnaam

.nl domeinnaam direct registreren voor slechts 5,99 euro per jaar

Alles onder één dak

Goede service

Betaalbaar

Wij ontzorgen

Domeinnaam Verhuzien

Domeinnaam verhuizen

Heb jij al een domeinnaam geregistreerd en wil je deze verhuizen naar SEO Webdiensten? Dit kan gemakkelijk via onze website. Hulp nodig? Neem even contact op dan regelen wij het.

Meer informatie
Domeinnaam Verhuzien

Website pakket

Wil jij een gratis .nl of .com domeinnaam kies dan voor een websitepakket. Wij bouwen jouw website, regelen je e-mail en beheren jouw hosting en domeinnamen voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie

Advies nodig? bel ons op +31(0)10 808 10 54 of stuur een mail naar info@seowebdiensten.nl

Registreer jouw domeinnaam bij SEO Webdiensten

Elke goed idee begint met een pakkende naam. Wil jij gevonden worden op jouw bedrijfsnaam? Wil je e-mails versturen vanuit jouw bedrijfsnaam? Registreer dan snel jouw gewenste domeinnaam en start vandaag nog.

Leg jouw unieke naam vast

Heb je een goede naam bedacht voor jouw nieuwe website of webshop leg deze dan direct vast. Hiermee voorkom je dat andere bedrijven er met jouw naam vandoor gaan.

Gratis domeinnaam

Registreer je nu een domeinnaam en neem je later een websitepakket af dan worden de kosten van het domeinnaam in mindering gebracht van jouw 1e factuur.

Wij doen het beheer

Als extra service beheren wij alle domeinnamen en hostingpakketten. Moet er iets aangepast of toegevoegd worden bel ons op of stuur een mail. Dan wordt dit direct geregeld.

u

Telefonische helpdesk

Zijn er vragen of kom je er even niet uit? Geen probleem wij helpen je graag. Daarom zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan voor jou klaar.

Prijzen domeinnamen

.nl

€5,99 p/j

.com

€15,00 p/j

.be

€8,50 p/j

.eu

€7,00 p/j

.be

€8,50 p/j

.eu

€7,00 p/j

.de

€22,00 p/j

.net

€14,00 p/j

.tv

€28,99 p/j

.info

€10,99 p/j

.fr

€13,64 p/j

.nu

€20,65 p/j

Leg direct jouw domeinnaam vast

SEO Webdiensten

SEO Webdiensten

Uitweg 48

3051 JR, Rotterdam

SEO Webdiensten

Wij kunnen jouw website bouwen, domeinnamen beheren, hosting verzorgen en jouw website aan de man brengen. Als hecht team van jonge en gecertificeerde professionals willen wij je graag helpen groeien. Wil je met ons de uitdaging aangaan?

Onze gegevens