Linkbuilding

Er wordt veel beweerd over linkbuilding. Voor een goed vindbare website is linkbuilding  een belangrijke factor. Zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat voor 50% uit onsite seo. Dus het aanpassen van de titels op je site, het opzetten van een goede website structuur, het doen van een uitgebreid zoektermenonderzoek etc. Al deze zaken hebben één ding gemeen: ze spelen zich af op je eigen site. De overige 50% bestaat uit kwalitatieve links naar jouw site toe dus linkbuilding. Wilt u ook hoger in de zoekresultaten van o.a. Google komen neem dan snel contact met ons op.

Een natuurlijk linkprofiel is essentieel

Het opbouwen van een goed linkprofiel heeft een heel groot effect op uw posities in Google, maar dat is moeilijker en complexer dan het lijkt. Geforceerd werken aan zoveel mogelijk linkjes, eventueel uitbesteed aan een linkbuilding bureau die dat voor u doet, kan averechts werken. Het misbruiken van linkbuilding wordt door Google zwaar bestraft en kan tot gevolg hebben dat uw website volledig uit Google verdwijnt. Goede en serieuze linkbuilding kan echter prima resultaten geven.

Zorg voor kwalitatieve content

Hieronder worden verschillende tips gegeven voor goede linkbuilding, maar verreweg het allerbelangrijkste is zorgen voor goede inhoud op uw website. Als uw website kwalitatief goede content bevat zoals teksten, afbeeldingen, producten en downloads dan zal er vanzelf naar uw website gelinkt worden en ontstaat er een mooi natuurlijk linkprofiel. Dat is de allerbeste manier van linkbuilding én het uitgangspunt. Daarnaast wij natuurlijk actief werken aan uw linkprofiel voor uw eigen site of webshop maar wél op een verstandige manier!

De ranking van uw website of webshop is voor 55% afhankelijk van kwalitatieve links

Onze linkbuilding paketten

SEO Webdiensten

SEO Webdiensten

Seinhuiswachter 2

3034 KH Rotterdam